Prodej rodinného domu 70 m², Roudnice nad Labem

2 955 000 Kč

PO SLEVĚ!!, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

AGENA Reality s.r.o.

Praha, Pod radnicí 1328/1

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Klidná  zástavba, v blízkosti centra města a útulný rodinný domeček se zahrádkou, který můžete využít dle svých představ… Zní to jako nabídka právě pro vás? Tak to čtěte dál!

Nabízím vám malý rodinný domek před rekonstrukcí o obytné ploše 62,7 m2, který je aktuálně tvořený třemi pokoji ( 2+1 ) a jeho součástí je prostorná půda vhodná k vestavbě dalších minimálně dvou místností. Místo sklepa jsou k dispozici další prostory na dvorku jako technické místnosti, skládky. Jednoduchou úpravou lze z dispozice 2+1 udělat prostorné 4+1 pro početnou rodinu. Pozemek, na kterém dům stojí má výměru 188 m2 .

V prvním podlaží na vás čeká byt s dispozicí 2+1 o velikosti 62,7 m2, která se skládá ze zádveří a vstupní chodby, kuchyně, dvou pokojů a WC. Z chodby se dostanete na dvůr, kde se nachází vstup po schodech na zahrádku, kterou můžete využít k příjemnému večernímu posezení.

Velkou výhodou je velice prostorná půda, která se skvěle hodí k rozšíření obytných prostor o další dvě místnosti. Nezastavěná plocha zahrady  nabízí víc než dost příležitostí k dalšímu využití. Můžete si tu postavit třeba pergolu, pod kterou budete trávit léto s přáteli.

Nespornou výhodou domu je jeho umístění. Do centra města je to jen pár minut a v bezprostřední blízkosti se nachází MHD zastávka, potraviny, kavárna,  Zásilkovna-box, školy i školky, sportovní hřiště, atd.. U hory Říp jste autem za 5 minut, kde můžete využít mnoho příjemných procházek.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 21158
Stav objektu K rekonstrukci
Plocha pozemku 188 m²
Plocha užitná 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

AGENA Reality s.r.o.

Praha, Pod radnicí 1328/1

Zobrazit kompletní nabídku RK

AGENA Reality s.r.o.

Sdílet nemovitost

TOPlist