Prodej chaty 285 m², Úštěk

4 950 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Úštěk. Město s dávnou a bohatou historií, město, které je již desítky let památkovou rezervací, město, které leží na rozhraní CHKO České středohoří a Kokořínsko a také město, které svou malebností posloužilo jako kulisa k úspěšným filmům.
A právě v Úštěku, v jeho městské části Českolipské předměstí, nabízíme k prodeji řadový rodinný dům vhodný jak k trvalému bydlení, tak ke krásné a klidné rekreaci.
Dvoupodlažní dům s dispozicí 5+kk a celkovou užitnou plochou 285m2 prošel v roce 2006 kompletní technickou rekonstrukcí, kdy byla opravena střecha včetně trámů, nové jsou veškeré rozvody, dřevěná okna a nová zateplená fasáda. V roce 2017 byla v přízemí položena nová dřevěná podlaha včetně tepelné izolace. O vytápění domu se v současnosti stará elektrokotel s radiátory, ale dům lze pohodlně vytopit, přes rozvedené průduchy do patra, krásnými krbovými kamny na tuhá paliva, která tak tvoří přirozenou dominantu obývacího pokoje. Z této hlavní obytné místnosti je směrem do zahrady naistalována bezpečnostní elektrické roleta. Na dům a západně orientovanou zahradu také volně navazuje více než 50m2 velká společenská místnost/vinárna s otevřeným ohništěm, kam můžete pozvat na oslavu či jen na pár skleniček své přátele. Již zmíněná zahrada nabízí jedno určené parkovací místo pod pergolou a další na vlastním pozemku, stejně jako pohodlně před domem.
Hned u domu je autobusová zastávka, jen několik málo minut chůzí pak zastávka vlaková a stejně daleko rozlehlý rybník Chmelař, kde je písčitá pláž a veřejné koupaliště. V Úštěku je spousty pamětihodností, ale i základní školy, mateřská škola a další instituce pro pohodlné bydlení či rekreaci.
Pro bližší informace kontaktujte, prosím, makléře.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Konstrukce Zděná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Ochrany omezení Ochranné pásmo
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2132193
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 296 m²
Plocha užitná 285 m²
Plocha zastavěná 160 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

CENTURY 21 Česká republika

Praha, Na hřebenech II 1718/10

Zobrazit kompletní nabídku RK

CENTURY 21 Česká republika

Sdílet nemovitost

TOPlist